Privacy verklaring

We hetiskoel.nl, hecht waarde aan het beschermen van uw privacy. Tijdens het winkelen en hetiskoel.nl gebruik, geeft je haar dochterondernemingen hetiskoel.nl, stemt u in met uw persoonlijke gegevens voor verschillende doeleinden, zoals hieronder beschreven.

Data bescherming

We kunnen een schat aan informatie te verzamelen om te reageren op uw bestelling, en houd uw gegevens op onze website voor geregistreerde gebruikers. Wij kunnen u uw naam, adres en contactgegevens te sturen naar derden, zodat het product wordt geleverd (bijvoorbeeld onze koeriersbedrijf of service provider). We kunnen ook uw informatie delen met onze franchisenemers. U concessie verder mee akkoord om deze informatie te gebruiken om producten te verkopen aan u, direct of indirect. Maar we zullen niet verhuren of verkopen zonder uw toestemming, uw naam, adres, e-mailadres, creditcardgegevens of persoonlijke informatie aan derden, tenzij dit wordt gedaan op grond van wettelijke bepalingen of wettelijke verplichting of juridisch proces verstrekte informatie over de cliënt.

Bij het verstrekken van uw persoonlijke gegevens die u gebruikt om gegevens te verzamelen om onze inzet te vervullen om u de service die u verwacht, gaat u ermee akkoord om ons te voorzien. Dit zal de levering status van de levering, om de telefoon / e-mail notificatie van de verwerking, de overdracht van informatie, zoals nieuwe diensten of marketing plan op te nemen. In geval van problemen met de levering van uw project, zullen wij deze informatie gebruiken om u te contacteren. Wij kunnen ook uw informatie naar de site te beheren, het verzamelen van uw betaling, zodat u vervolgens kunt gebruiken delen van deze site te gebruiken, de site vonden geen fraude of misbruik, of om uw website informatie met betrekking tot het product in te dienen, en als we vragen hebben. U betaalt veilig via onze payment gateway bedrijf wordt beheerd via deze website. Wij bewaren uw persoonlijke gegevens zo lang als nodig is voor het uitvoeren van onze activiteiten of zo lang als onze wettelijke eisen.

We kunnen niet-persoonlijke, niet-individuele statistieken of statistische gegevens in geaggregeerde vorm met onze marketing partners, adverteerders of andere doeleinden werving en reclame buiten te delen. Met andere woorden, zullen we niet voorzien van de informatie die u een specifiek product hebben gekocht, maar we kunnen ze vertellen hoeveel klanten kopen goederen en diensten. Als je koopt in onze winkel of zich abonneren op een van onze nieuwsbrieven, we soms nieuwkomers speciale producten via e-mail en op onze functie of het programma dat u wilt de website te updaten. We kunnen ook contact met u als u een van onze wedstrijden of meer in te voeren.

Tips kunnen u helpen om uw privacy online te beschermen

Stel uw wachtwoord aan niemand te plaatsen online. Laat uw factuurgegevens, behalve om de aankoop te vergemakkelijken. Maak de lengte van uw wachtwoord van zes tekens. Maak een wachtwoord, met inbegrip van een combinatie van cijfers en letters. Als je verliefd op online fraude, en geeft uw wachtwoorden, veranderen het wachtwoord onmiddellijk. U kunt de "My Account" in te voeren en te wijzigen informatie voor de gebruiker om dit te doen. Wanneer u klaar bent, de hetiskoel.nl, niet de site open laten. De enige manier om uit te loggen van de site was om het venster te sluiten.

Terug